Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...

Ζόμπι μαρμαρωμένοι Έλληνες το εντός του ημών σας, που περιμένετε τον μαρμαρωμένο σας βασιλιά να σας λυτρώσει...και κουνάτε σημαίες ότι θα πάρετε πίσω την Αγιά Σοφιά, την στιγμή που εσείς στο τώρα σας είστε προσκυνημένοι εις τον Τούρκο σας αγά, ντροπή και αίσχος σας ψηφοφόροι του αγίου κορανίου της Θράκης, που ψηφίσατε τους νόμους του αγίου κορανίου.

Ουαί σε σας Θεσσαλονικείς που ψηφίσατε τον εβραίο gay Μπουτάρη του Κεμάλ Ατατούρκ.
Ουαί σε σας του ψευδοκράτους των Αθηνών, που ψηφίσατε την Δούρου την άθεη, και ανόητοι ζόμπι που περπατάτε τυφλοί επάνω στις ταφόπλακές σας και δεν το βλέπετε, τυφλοί νεκροί υποκριτές ψηφοφόροι του Βαραββά.

Εις το όνομα του Πατρός του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, σας πλένω τα πόδια και σας φωτίζω :  “Έλληνες μην ακούτε τις ντουντούκες των ψευδο-ελλήνων και του ψευδοπατριάρχη Βαρθολομαίου,και όλων που σας φωνάζουν... εμπρός να πάμε στην Αγιά Σοφιά”.

Ένα σας λέγω : Αν δεν ταπεινωθείτε και δεν δεχτείτε την ήττα σας από τον Θεό, να βράσω τα ντουβάρια που υμνείτε, εσείς είστε νεκροί από την Αγία του Θεού Σοφία.
Εσείς είστε υιοί και γεννήματα του σατανά.

***
Πανηγυρίζουν οι μουσουλμάνοι για την νέα Χαννουκά των Ελλήνων.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος γιορτάζει πανηγυρική θεία λειτουργία, μέσα στο ιερό τζαμί του αγίου κορανίου του.
Και οι Έλληνες τυφλοί πανηγυρίζουν που ψήφισαν Βαραββά.

Πενθώ ένα απλήρωτο γραμμάτιο που χρωστάει η Ελλάδα στο πνεύμα του αγίου μαιάνδρου.
Σήμερα η Ελλάς προσκυνά τον αντίχριστο και φωνάζει "αλληλούια" στον Ηρώδη της, και φιλά τα χέρια της πόρνης Σαλώμης, του δράκοντα την εκκλησιά.

Σήμερα γιορτάζουν και οι Αθηναίοι για την μεγάλη νίκη τους που ψήφισαν αυτούς που με κονσερβοκούτια έσφαξαν Ελληνίδες γυναίκες και άντρες, και περιμένουν από άθεους ανθρώπους να δούνε ελευθεριά.

Πενθώ για την πόρνη ιουδαϊκή των προδοτών δεσποτάδων εκκλησία και την σιωπή των Ελλήνων ανδρών, που όλοι τους αντίχριστοι γίνανε και προσκυνάν τον σατανά.
Και αν νομίζετε Έλληνες πως είστε Χριστιανοί, είστε τυφλοί νεκροί και από αγάπη Χριστού μαρμαρωμένοι.
Μην έχετε τα μούτρα να πείτε ... "Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς αγιασθείτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου... ως εν ουρανώ και επί της γης "

Όχι αφήστε τον Πατέρα και τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα στην άκρη, δεν έχετε καμιά δουλειά εσείς που ψηφίζετε τον Μωάμεθ και τους εβραίους ψευδοπροφήτες, που με την δικιά σας ευλογία θυσιάζουν βρέφη στον βωμό της πορνείας σας.
Από τα νήπια τα παιδιά σας τα οδεύετε στην νόμιμη παιδοφιλία.
Και τυφλοί νεκροί μέσα στην έρημο του μυαλού σας, προσκυνάτε τη χρυσή αγελάδα της troika, και μεταμορφώσατε την Ελλάδα μας εις άγονη έρημο και προσκυνάτε την πόρνη την μεγάλη Βαβέλ.
Τα Μ.Μ.Ε, όπως τον Χατζηνικολάου και όλους των καναλιών του συναφιού του, που σας κάνανε να φαντάζεστε κρεμαστούς κήπους με λουλούδια του μέλλοντος για μια καλύτερη Ελλάδα.....
και δεν βλέπετε Έλληνές μου ότι εννοούν :

Για μια καλύτερη Ελλάδα εμάς των υιών του ισραήλ ;;;;;;;

***
Έλληνες στην εικόνα, πόρνοι, υποκριτές, κίναιδοι, λωποδύτες ,ισραηλίτες εβραίοι που ντυθήκατε Δεσπότες του Ιησού Χριστού.
Σεβασμιώτατοι δολοφόνοι του λαού του Βασιλέα Ιησού Χριστού, όπως εσένα Αμβρόσιε Αιγιαλείας, αρχιτέκτονα του ψεύδους και συνουσιαστή των Αγίων Πατέρων του Ιησού Χριστού των Ελλήνων την αλήθεια.
Εσύ λευκέ σκύλε, που ουρείς ευλογημένα το πνεύμα της πουστιάς σου, ως "μέλι", στον πόνο και την δυστυχία των ανθρώπων.
Εσύ Νικόλαε Μεσογαίας, που πίσω από την προβιά του "αγίου δεσπότου", έχεις στην ψυχή την ουσία αυτών, που θυσιάζουν μη εβραίους από βρέφη ακόμη.
Εσύ Ιερώνυμε αρχιεπίσκοπε του σατανά, σεβασμιότατε κ@@@, που ευλογείς το ένα πνεύμα της Μιας Τάξης των Πραγμάτων του ναού των κανιβάλων του Ελληνισμού στον Ναό του Ιησού Χριστού Μου.

Άκου τσογλάνι, εμένα δεν με λένε Τζένη, ούτε Νταίζυ....
Εγώ δεν φοράω ζαρτιέρες και στριγκάκια όπως τους ευλογημένους από σένα αγγέλους σου, ψευτοποιμένες, εγώ ήμουν ο Στυλιανός που δεν κάθισα να με γ@@@@σουν κάποιοι πούστηδες ντυμένοι άγγελοι αγιορείτες του Βαρθολομαίου σου.

Μόνο που εγώ είμαι γόνος των Κομνηνών και ως δικαιωματικός βασιλεύς των Ουρανών, χρισμένος από ουράνιους αγγέλους, να κηρύττω τον Λόγο της μετανοίας και του Ελληνισμού.
Σας καθαιρώ όλους εσάς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και σας λέγω :

Έσσεται ο τριγμός των οδόντων σας και ουαί στο δέντρο και τους καρπούς του, που σήμερα οι καρποί σας είναι ο θεός της σκλαβιάς του Ιησού Χριστού του λαού Μου, που εσείς μάγοι τσαρλατάνοι, έχιδνες γουρούνια ευσεβείς υπηρετείτε τον θεό του αντιχρίστου
που ως πρόβατα στην σφαγή καταδικάσατε σήμερα τον Έλληνα, την Ελληνίδα και τα παιδιά τους.

Μην ξαναπείτε ... "Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς αγιασθείτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου... ως εν ουρανώ και επί της γης ", γιατί ο Πατέρας μας Θεός δεν έχει καμιά δουλειά με την μασονική στοά σου.

Ουαί σας Έλληνες, ουαί σας σκυλοκέφαλοι στο πνεύμα, από υιοί του Ουράνιού μας Θεού του Α και του Ω, είστε προσκυνητές μιας άλλης Τριάδος, της δόξας, της χλιδής και του πρωκτού του κορμιού σας.

Ουαί, μετανοείτε η οργή του Θεού είναι η οργή του Ελληνισμού και μάνες Ελληνίδες θα σας σπάσουν τα πόδια και τα κεφάλια σας, και μάλιστα με την ευλογία εμού του Ιωάννη, του ηγούμενου του Λόγου εμάς των Ελλήνων, των υιών του Υψίστου Θεού.

Γιορτάστε εβραίοι την νέα Χαννουκά σας.
(Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΑΝΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!)

Η εβραική "χανούκα" (hanukkah)είναι η Μέγιστη εορτή των εβραίων γιορτάζεται για μία ολόκληρη εβδομάδα και αναφέρεται στην νίκη των εβραίων Μακκαβαίων εναντίων των ΕΛΛΗΝΩΝ που ζούσαν στην περιοχή της Συρίας...

Κατά την διάρκεια της εβραϊκής χαννούκα εκφράζεται απύθμενο υπερμίσος και υπερβρισιές εναντίων των Ελλήνων!!!
... και κάποιοι υπνωτισμένοι από τα εβραιοελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. (Τηλεόραση και εβραϊκή προπαγάνδα 'ολοκαυτώματος') "Έλληνες" Βουλευτές πάνε να την γιορτάσουνε ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ την χαννούκα με τους εβραίους...

…αποκαλείται επίσης Γιορτή του Εγκαινισμού, Γιορτή των Φώτων, ή Γιορτή των Μακκαβαίων, εβραϊκή θρησκευτική τελετή όπου τιμάται η επαναλειτουργία (164 π.Χ.) του Δεύτερου Ναού της Ιερουσαλήμ μετά τη βεβήλωσή του τρία χρόνια νωρίτερα κατόπιν διαταγών του Αντίοχου Δ΄ του Επιφανή.»
Από το Ταλμούδ της Βαβυλώνας )

Επίσης ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος μέσα σε μεγάλη μασονική στοά βραβεύτηκε με βραβείο των Μακαββαίων.
Ο έχω ώτα ακουέτω, ο έχων μάτια ας δει ...

http://youtu.be/RMHUJmDe8UA

****
Ό,τι σπέρνατε για πνεύμα στην Ελλάδα, τούτο θα πέσει επάνω στα κεφάλια σας.
Αιώνια ο τριγμός των οδόντων σας, και θα έχετε τέτοιο θάνατο... που δεν είδαν ποτέ οι Ουρανοί στη γη ξανά.
Το δέντρο σας από την ρίζα θα ξεριζωθεί, και μαζί με αυτό και οι καρποί του.




Ιωάννης βασιλεύς της Αγίας του Θεού Σοφίας