Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Το μήνυμα από τον Ουρανό στην γη ερρίφθη. 

Σύσσωμη η Εκκλησία και το Άγιον Όρος πρόδωσαν τον ελληνικό λαό, κατάντησαν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και σταυρώνουν οι τυφλοί το Ιερό το πνεύμα των πατέρων τους και τον Ιησού Χριστό.
Ασυγχώρητο το κρίμα τους, είναι μεγάλο. 

Για την αγάπη του Ιησού Χριστού όλοι μιλούν... και φθονούν ο αδερφός τον αδερφό, αυτήν την αμαρτία τη μεγάλη, την κρατάει στα χέρια της η ίδια η Εκκλησιά, η οποία παρέδωσε το Σώμα του Ιησού Χριστού, δηλαδή την Ιερή Ελλάδα μας, στα χέρια αυτών που σιχαίνονται τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία μας.

Ο Θεός μας έστειλε τον Παράκλητό Του, και είδαν όλοι ποιο είναι το πραγματικό κακό και ποιο είναι το καλό.
Μα οι Έλληνες φοβήθηκαν το καλό και είπαν :
"Πρόσεχε αυτόν, αυτός είναι Έλληνας δεν είναι νεοέλληνας και δεν δέχεται στα σχολεία μας τα παιδιά μας να διδάσκονται την ομοφυλοφιλία και τον πανθρησκειασμό.
Προσέχετε αυτόν τον Παράκλητο, δεν αγαπά το 666....και διδάσκει ουτοπία, ζητά την ένωση όλων των Ορθόδοξων σχισμάτων σε Μια, του Αρχιεπισκόπου μας και Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
"

Προσέχετε αδέρφια μου, η πλάνη σας είναι μεγάλη και τυφλοί δεν βλέπετε πως φοβάστε τον Λόγο τον Ορθό. Μετανοείτε και αδερφωθείτε, αποσυναγωποιηθείτε και αποκομματικοποιηθείτε.

Εγώ είμαι ο Ιωάννης ο Λόγος, ο ποιμήν ο καλός.
Ελθέτε εις γάμον κοινωνίαν με την αγάπη του Ιερού μας Ευαγγελίου και λυτρωθείτε από αυτούς που σας απαγορεύουν να γνωρίζετε πως η Βασιλεία των Ουρανών είναι στο εμείς μας να κατοικεί το Εγώ του Ιησού Χριστού.

Εγώ του Ιησού Χριστού η Αγία Εκκλησία μας.
Εσείς πατέρες μου, εσείς ιερομόναχοι, εσείς οι ασκητές..... αδερφωθείτε και μετανοήστε για να μετανοήσουν και οι αλλήλοι. Γίνετε Πατροκοσμάδες και ελευθερώστε τους Έλληνες από των τουρκοεβραίων τον ζυγό.


Από την κορυφή του Άθωνα, με αγάπη, Ιωάννης.
Ο πένης σας βασιλεύς.