Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πρώτοι Νόμοι του μέλλοντος για τους Έλληνες

***
Η αγάπη των πατέρων, όπως τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Λεωνίδα Σπαρτιάτη, όπως του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, της Μπουμπουλίνας και του Μακρυγιάννη.
Όπως του Παπαφλέσσα, του Πατροκοσμά και όλων των Ελλήνων Αγίων Πατέρων τα Ιερά.
Τα οποία Ιερά έχουν ευλογηθεί με το Ιερό το Λάδι τους, από εμάς τους Έλληνες, βαπτισμένους και μυρωμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Μα σήμερα Ελλάδα μου, του Διονύσιου Σολωμού τον Εθνικό μας Ύμνο, πουλήσατε τα πνευματικά δικαιώματα στους Κινέζους.
Ενώ είστε περήφανοι Έλληνες, φωνάζoντας στο φως ότι είστε υιοί των Μακεδόνων και του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης ευλογημένοι και διαλεχτοί ,φιλάτε τα χέρια του αρχιερέα που βρίζει στα μούτρα σας όλους τους Ήρωες του 1821 ως ξεβράκωτους αλήτες.
Προσκυνάτε αυτούς που ορκίζουν την Ρεπούση να είναι μητέρα της ελληνικής παιδείας μας, αυτούς που τα γράμματα των μαρμάρων και των νομισμάτων της βασιλείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ονομάζουν ως γιουγκοσλαβικά.
Ως βραχονησίδες χάρισαν τα Ίμια στους Τούρκους.
Μόνο που αυτές οι βραχονησίδες σήμερα κοστίζει το γραμμάριο 100.000 ευρώ.

Σας φωνάζουν οι θεολόγοι σας πως εγώ ο Ιωάννης είμαι ένας πλάνος και τσαρλατάνος...επειδή σου φωνάζω Έλληνα ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ !
Με βρίζουνε αυτοί που σας λένε ότι πρέπει να είστε πρόβατα, και να ακολουθάτε τους ευλογημένους ποιμένες σας, που ως ζώα μας έχουν εμάς και τα παιδιά μας.

Άκου Έλληνα ψηφοφόρε του γουρουνιού Πάγκαλου, της σημαία μας μάς την πήρε το κύμα!
Άκου αρχιστράτηγε μασόνε, που του Μπουμπούκου του νόμους του ισραήλ, εσύ εδώ στην Ελλάδα το σινάφι του προστατεύεις και διακονείς.
Άκου Ιερώνυμε και Αμβρόσιε Αιγιαλείας, ακούστε κεκοιμημένοι και νεκροί ζωντανοί, από αυτούς τους nasa-lim όπως τον απατεώνα Νικόλαο Μεσογαίας, τον γέροντα των εβραίων ραββίνων ψευτο-παπάδων, που μεταμόρφωσαν τους Ιερούς Νόμους του Αγίου Πηδαλίου σε "κόπρανα", δηλαδή σε νόμους που καίνε τα πιστεύω της Αλήθειας του ανθρώπου, και το Ένα Άγιο Πνεύμα της Αγίας Εκκλησίας μας, με τα έργα τους και τα πρέπει τους, το μεταμόρφωσαν σε "καυτά ούρα" αντί να μας δώσουν το νερό της Ζωής που μας χάρισε ο Ιησούς Χριστός μας.

Αδέρφια μου, εγώ ειμί ο εκκλησιαστής και η φωνή μου της Αλήθειας, που λαλεί το άγιό μας πνεύμα.

Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.
Ως διάκονος του Ιησού Χριστού, εγώ ο Ιωάννης ο βασιλεύς των μπάσταρδων παιδιών, όπως των πρεζονιών της γειτονιάς σας, όπως των Ελλήνων που ζουν εξόριστοι από τα σπίτια τους, και σήμερα τρώνε από τα σκουπίδια και όλων των μπάσταρδων παιδιών του κάθε μακαριωτάτου της Επίσημης Εκκλησίας της Ελλάδος…

Εγώ ο Ιωάννης, ηγούμενος των ασωμάτων αγίων ιερομονάχων, σήμερα ομολογώ την αλήθεια και σας καλώ εις λύτρωσιν και εις μετάνοια.
Αδέρφια μου Έλληνες, εμείς οι λαϊκοί είμαστε το Σώμα του Ιησού Χριστού μας.
Εμείς οι άνθρωποι είμαστε το Αίμα του Θεού μας, και εγώ ο Ιωάννης ο Ένας ο Λόγος του Ιησού μας του Χριστού.
Και ως των Προφητών, εγώ ειμί ο αθάνατος ο Λόγος, που δίνει Ανάσταση και Ζωή.
Εγώ ειμί ο βασιλιάς, εσείς το στέμμα μου.
Η αγάπη σας εις τον Χριστόν το σκήπτρο μου, και ένδυμά μου οι Νόμοι των Ουράνιων Αγγέλων της τάξης Μελχισεδέκ.

Αδελφωθείτε Έλληνες και από-πολιτικοποιηθείτε από τις κεφαλές του γένους του Τσίπρα, της Ρεπούση, του Καμίνη, του Σαμαρά, του Κουβέλη, του Μπουτάρη, του Βαρθολομαίου και όλων των Ιουδαίων το σινάφι.

Αγάπη λαού, φόβος θεριού.
Αγάπη Ελληνισμού...Ανάσταση Χριστού.

***
Πρώτοι Νόμοι του μέλλοντος για τους Έλληνες, οι ευλογημένοι από την Αθωνίτισα Παναγιά.
Ξύρισμα με φλόγιστρο στην Ομόνοια ημέρα μεσημέρι όλοι οι gay που ντύθηκαν ιερείς, και εξορία στις σπηλιές του Άθωνα, πένητες να ζήσουν, όπως πένης ζω εγώ ο αμόλυντος Ιωάννης ο βασιλιάς, σύζυγος της Παναγίας μας και από τους Ουράνιους Αγγέλους Χρισμένος.

***
Όλες οι περιουσίες των μη Ελλήνων, που σφυρηλατήθηκαν εδώ στην ελληνική γη από την εποχή του Όθωνα, θα μοιραστούν όπως ο Νόμος των Χρυσοβούλων του Βυζαντίου ορίζει εις τον λαό.

***
Όλη η ελληνική παιδεία ακόμα και η απόκρυφη, τέχνες, γράμματα, γλώσσες, επιστήμες θα είναι δωρεάν για όλους τους ανθρώπους.

***
Το σύστημα υγείας θα γίνει νέο, τα πάντα θα είναι δωρεάν, με νοσοκόμες καλόγριες, που αντί να αγιάζουν τα ράσα τους, θα διακονούν τους ασθενείς όπως ο Χριστός και Υιός του Θεού είχε την Παναγία, και όπως η Παναγιά φρόντιζε τον Χριστό.

***
Όποιος θα μπαίνει παράνομα στην ελληνική γη, θα είναι έγκλειστος 3 χρόνια σε καταναγκαστικά έργα στα μεταλλεία του ορυκτού μας πλούτου.
( Οι νόμιμοι μετανάστες θα έχουν την ίδια μεταχείρηση, την ανθρώπινη, όπως εμείς είχαμε στα ξένα κράτη).

***
Από μικρά παιδιά οι άντρες, θα διδάσκονται τις πολεμικές τέχνες και την παιδεία της ανδρείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της υπέρτατης αγάπης του ελληνισμού,

***
Οι σιωπούντες εις το έγκλημα, εισαγγελείς Αρειοπαγίτες θα πάνε στην χώρα των νόμων που εφάρμοζαν, οι πολιτικοί όλοι έχουν 3 επιλογές να διαλέξουν μόνοι τους:

1. Τατουάζ στο μέτωπο την Ελληνική Σημαία, αφαίρεση όλων των προσωπικών του
στοιχείων και του κουστουμιού τους, και νύχτα θα τους αποβιβάσουμε με 500 ευρώ στην τσέπη να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους στο Ιράν.

2. 300 ευρώ επίδομα και να ζούνε άστεγοι ζητιάνοι στο δρόμο.

3. Να βάλουν λάσπες στα μούτρα τους και αντί για ράσα ή κοστούμια να φορέσουν λινάτσες ή σακούλα μαύρη σκουπιδιών, και να κλαίνε στους δρόμους και στα χωριά της κάθε επαρχίας για 7 χρόνια, και μετά την μετάνοιά τους θα τους δωριστούν των Ελλήνων τα Χρηστά.

***
Αν δεν μας δώσουν πίσω τις 7 Εκκλησίες της Ασίας και όλη την περιουσία των Ορθοδόξων Χριστιανών, και δεν μας ανοίξουν τις πόρτες της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα όρθιος δεν θα μείνει.
Και οι μωαμεθανοί, εκτός των Πομάκων που έχουν βασιλική ασυλία, διότι με το σπαθί γίνανε μωαμεθανοί, στην Ελλάδα Μωάμεθ και οπαδοί του θα λαμβάνουν ό,τι οι Χριστιανοί από τους Μωαμεθανούς.

***
Στην Ομόνοια θα στηθεί ένα πελώριο κλουβί, και μέσα θα έχει τους τεράστιους κόνδορες που έχουμε στον Ψηλορείτη ,και όποιος παιδεραστής θα πιάνεται θα πετιέται εκεί μέσα γυμνός.

***
Έλληνες αδέρφια μου, ελήλυθεν η ώρα της Ελληνικής Σημαίας και να γνωρίσετε το Ιερό το Λάδι που πηγάζει μέσα από τα κόκαλα της Ουράνιας στην Γη Παρουσίας, και της Ιερής προσευχής των ηρώων στρατιωτών μας, που πέθαναν με την ιερή προσευχή στα χείλη τους ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


***
ιωάννης εν Χριστώ, βασιλεύς της γης της Παναγιάς