Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΤΟ 1821 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

Διάβασε Έλληνα πώς ως καλαμάρι σε έχουν πιασμένο οι πασάδες σου ραγιάδες στα δίχτυα τους... το Μανιάκι θυσιάστηκε για σένα... ο Παπαφλέσσας μαζί με τον Κολοκοτρώνη και τον Μακρυγιάννη και Πατροκοσμά... ευλόγησαν την Ελευθερία εμάς των Ελλήνων.

Μα σήμερα ποιος Έλλην έχει για Θεό τα Ιερά και τα Όσια των Πατέρων μας Ελλήνων;

Ιδού Αυτοί που τότε μέσα από την σκλαβιά κέρδισαν τα ιδανικά της ελευθερίας μας...
και σήμερα χάθηκαν τα ιδανικά μας και ενώ έχουμε δημοκρατία ζουν οι Έλληνες μέσα στην σκλαβιά των αρχόντων του θεού της τουρκίας και των εβραίων βαρβάρων την χαρά.

αλί αλί και τρις αλί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε όλη την Ελλάδα.

Σε γνωρίζω Έλληνα από το ιερό το λάδι που πηγάζει μέσα από τα λείψανα των Πατέρων σου... που πέθαναν με το κουμπούρι στα χέρια και τον σταυρό στο στήθος... φωνάζοντας στους αδελφούς τους την ιερή προσευχή «χαίρε ω χαίρε ελευθεριά!»

Και σήμερα ενώ έχουμε δημοκρατία, μας πούλησαν τα ιδανικά μας και ζουν οι Έλληνες μέσα στην σκλαβιά της δημοκρατίας των ισραηλιτών εν Ελλάδι.


Ουαί ουαί ουαί σας δεσποτάδες ραγιάδες προδότες της Ελλάνιας γης... ο ουρανός σας καταριέται ! και η Παναγία Εκκλησία του Θεού στην γη.... σας αφορίζει και σας απελάσει ενώπιον του Χριστού Λαού από την Αγία Εκκλησία της Σοφίας του Θεού και Βασιλείας Του....

Έλληνες μου !
ελήλυθεν η ώρα της δικαιοσύνης του Χριστού ....

ελήλυθε η ώρα της αδελφοσύνης μας και του ιερού πολέμου εναντίων των πουλητών της πατρίδας μας σε ξένα από εμάς έθνη.

ελήλυθε η ώρα των Υιών του Φωτός του Α και του Ω...



ιωάννης
εγώ ο Έλλην πολίτης.