Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο Ιησούς ως Νυμφίος


Ο ίδιος ο Χριστός συχνά παρομοίασε τον ερχομό Του με γάμο και τον εαυτό Του με Νυμφίο (γαμπρό). Και στο τέλος της Αποκάλυψης ο παράδεισος συμβολίζεται με μια «πόλη στολισμένη σαν νύφη», μέσα στην οποία δεν μπαίνει τίποτε κακό.

«Ήταν ανέραστος», γιατί είναι ο Νυμφίος της Εκκλησίας, ερωτευμένος και ενωμένος με τη Νύμφη Του, την ανθρωπότητα.

Μόνο αν δεν ήταν Θεός, αλλά ένας κοινός άνθρωπος, τότε δεν είναι αληθινός αυτός ο ιερός γάμος, άρα ούτε η ανάσταση και φυσικά δεν υπάρχει και σωτηρία από το θάνατο.

Και εσείς αδέλφια μου ορθόδοξοι, εσείς ο Νυμφίος Χριστός εαυτός.

Που σήμερα οι ποιμένες και μάγοι διδάσκαλοι σου, συνουσιάζονται με το ψεύδος τουςπρος την κατάρα της ψυχής του Ιησού Χριστού, εσύ αναγνώστη μου είσαι η ζώσα εκκλησία Του, εσύ του Φωτός των Ανθρώπων η Ελλάδα .
Σήμερα η μητέρα του νυμφίου της γνώσης των ανθρώπων, λαμποκοπά το σκοτάδι της πορνείας της ως φως ανθρώπων, μα εσείς ελλάδα μου είσθε τυφλοί και πνευματικά από ελλάνιο φως νεκρή. Εσύ ελλάδα ο μεσσίας των εβραίων... σκλάβοι, καταραμένοι, με βασιλέα αντί τον χριστό, τον σατανά που χτίσανε οι μάγοι ποιμένες τον θάνατο σου.

Εσύ ο στεφανωμένος από βρέφος ως σκήπτρο της βασιλείας σου, της αγκάθινης γνώσης τα πρέπει Τους.

Εσύ ο Υιός της αγάπης, να είσαι στην κατάρα της αγάπης σου, δολοφονημένος, από ιούδες προδότες γενίτσαρους έλληνες, αντί του Χριστού εσύ ο εαυτός Του.... ο σατανάς της παγκόσμιας εκκλησίας των ιεραρχών που τους ευλογούν για βασιλιάδες στην ελλάδα... οι του αντίχριστου... βασιλείς εν ελλάδι του σήμερα... του μεσσία των εβραίων.. αντίχριστου.


Ιωάννης