Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Πίστη δεν είναι ότι έχεις στα μυαλά, αλλά αυτό που έχεις στην καρδιά


εκτός της εικόνας της ανθρωπιάς του Υψίστου Πατέρα μας Θεού,
ο Άνθρωπος είναι και η ζώσα ουσία Του.
δηλαδή θεοί εσμέν.
μα σήμερα η γνώση των πρέπει της παιδείας των ανθρώπων, αντί για την γνώση του αγαθού και της αγάπης, πέρασε στα μυαλά την γνώση του κακού.... σατανά, και έτσι ο άνθρωπος από ουράνιος και αγαθός, έγινε θνητός και ως τον σατανά, να είναι σατανάς ο ίδιος του ο εαυτός.
από Υιός Θεού, τον κατάντησαν να πιστεύει στον θάνατο του καλού της καρδιάς του, πιστεύοντας στην Νίκη του κακού στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, που στο ένα το Άγιο = χωρίς της γης το πνεύμα, είμαστε εμείς οι έλληνες ορθόδοξοι Χριστιανοί, που στην ουσία ό,τι έκαναν τότε στον Ιησού Χριστό, το κάνουν σε εμάς τους έλληνες οι σταυρωτές Του.
Άχρονος ο Θεός, Άχρονη η ψυχή του άνθρωπου, χωρίς τέλος, μα με αιώνια ζωή...
να είμαστε ως του τότε τον Χριστό, σήμερα εμείς επάνω στην κατάρα των εβραίων αποστατών στην γη....

με το κτιστό πνεύμα της γνώσης στην παιδεία : ο σατανάς έχει το επάνω χέρι στην γη ... και ο Θεός δεν μπορεί να τον νικήσει ...

***
εσείς Υιοί του Ουρανού Έλληνες....
στο όνομα της αδιαιρέτου Αγίας Τριάδος του Θεού και της καρδιάς σας Έλληνες ..
πίστη δεν είναι ότι έχεις στα μυαλά, αλλά αυτό που έχεις στην καρδιά, πίστη είναι η Αγάπη της φύσης σας, και όχι η Παιδεία που αντί τον διάβολο, σας διαβάλλει η παιδεία των εχθρών Μας, εμάς των Καρπών του Ιησού Χριστού.

αγαπάτε μεν, μα γνωρίστε δε !
τον Λόγο του Κυρίου, όχι του ιωάννη, αλλά του Λόγου στο ένα Πνεύμα της Μίας καρδιάς της Μίας Αγάπης... του ιωάννη της Παναγιάς, του εγώ μου που ο Λόγος Του είναι το είναι σας στον ουρανό...και διψά να γίνετε και εσείς η Ουσία του Πατέρα, στις καρδιές των Παιδιών Του.


ιωάννης ηγούμενος της Αγίας Ελληνικής βασιλεύουσας στην γη.